Välkommen till våra fastigheter i Mölltorp!

Mölltorp

Mölltorp är en liten charmig ort ca 9 km sydväst om Karlsborg. Den lilla tätorten har ett rikt föreningsliv och serviceställen som mataffär, däckverkstad och bilhandlare. Mölltorp har egen grundskola (årsurs 1-6) och förskola. Omgivet av skog, småsjöar och med god kommunikation till Karlsborg, Tibro och Skövde är Mölltorp ett bra val för den som vill bo nära naturen i en mindre tätort, men ända ha tillgång till de större orternas utbud.

Mölltorp - Järnvägsgatan

De fem byggnaderna består av 36 st lägenheter fördelade på 5 st 1 rum o kök, 24 st 2 rum och kök och 7 st 3 rum och kök. Husen i Järnvägsgatans bostadsområde är byggda 1960, 1963 och 1990.

Bostadsområdet Järnvägsgatan är beläget nära låg- och mellanstadieskolan Mölltorpsskolan samt gångavstånd till livsmedelsbutiken. I Mölltorp bor man på landet med alla fördelar det ger, men har ändå nära till centralorten. Cirka 400 m från bostadsområdet finner du också Mölltorps omtyckta och välskötta badplats med badbrygga och hopptorn vid Kyrksjön.

Adresser:

Järnvägsgatan 12A-B Järnvägsgatan 14A-G


 

Mölltorp - Trädgårdsgatan

Trädgårdsgatans bostadsområde omfattar en byggnad som består av 6 st lägenheter fördelade på 2 st 1 rum o kök och 4 st 2 rum och kök. Huset är byggt 1970.

Bostadsområdet Trädgårdsgatan är beläget nära låg- och mellanstadieskolan Mölltorpsskolan samt gångavstånd till livsmedelsbutiken. I Mölltorp bor man på landet med alla fördelar det ger, men har ändå nära till centralorten. Cirka 400 m från bostadsområdet finner du också Mölltorps omtyckta och välskötta badplats med badbrygga och hopptorn vid Kyrksjön.

Adresser:

Trädgårdsgatan 6


 

Mölltorp - Rondellen

Bostadsområdet Rondellen omfattar 2 byggnader med totalt 16 lägenheter fördelade på 8 st 2 rok och 8 st 3 rok. Husen i bostadsområdet Rondellen stod klara för inflyttning i juli 2019.
Mölltorp är en expansiv mindre ort i Karlsborgs kommun som har bra kommunikationer, rikt föreningsliv, låg- och mellanstadieskola samt förskoleverksamhet. Bostadsområdet Rondellen är beläget i centrala Mölltorp med närhet till både livsmedelsbutik och härlig badstrand vid närbelägna Kyrksjön. Lägenheterna här har genomgående hög standard med bland annat tvättmaskin, torktumlare samt diskmaskin. Samtliga lägenheter har också en inglasad uteplats/balkong. I området finns också möjlighet att hyra carport eller parkeringsplats.
Adresser:

Karlsborgsvägen 1 Karlsborgsvägen 3