Är du vår nästa fastighetsingenjör/

fastighetstekniker?

Vi söker nu Fastighetsingenjör/fastighetstekniker

AB Karlsborgsbostäder, Fastighetsavdelningen

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde: 2022-09-01 eller enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Om företaget

Karlsborgsbostäder är ett kommunalt bostadsbolag som idag förvaltar cirka 500 lägenheter och även lokaler. Huvuddelen av våra fastigheter ligger i Karlsborgs tätort men vi har även fastigheter i Mölltorp, Forsvik och Undenäs. Vårt huvuduppdrag är att främja bostadsförsörjningen i kommunen genom byggnation, förvaltning, anskaffning och utveckling av attraktiva bostäder inom kommunen. Vi är idag 9 anställda i bolaget och söker nu en fastighetsingenjör/fastighetstekniker eftersom vår nuvarande närmar sig pension.

Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetstekniker/fastighetsingenjör ansvarar du för el, värme, vatten, ventilation och avlopp. Löpande energi- och driftoptimering av fastigheternas tekniska installationer såsom värme, ventilation, kyla och styrsystem är också en del av dina arbetsuppgifter, samt energiuppföljning i fastighetssystemet Aaeron och driftövervakning i andra system.

Du ansvarar för underhållsbesiktningar, förebyggande underhåll och reparationer av driftsteknisk utrustning såsom ventilation, hissar, sprinkler, brandlarm mm. Du åtgärdar även felanmälningar från hyresgäster inom ansvarsområdena.

Du deltar i den löpande underhållsplaneringen där du anlitar och samordnar entreprenörer och konsulter, medverkar gällande materialval och funktioner, samt ansvarar för fakturaavstämning/attestering av fakturor för dessa arbeten.

Tillsammans med fastighetschef driver du större renoveringsprojekt och nybyggnationer och deltar på byggmöten och besiktningar för dessa.

Då vi är ett litet bolag förutsätts du samarbeta med vår boservicepersonal och hjälpa till det där behövs exempelvis snöröjning vid behov.

Tjänsten innefattar även schemalagd beredskap för hela verksamheten, för tillfället var 5:e vecka.

 Utbildning/erfarenhet

Du har gått tekniskt gymnasium, ingenjörs/högskoleutbildning eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom området eller annan erfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdig.

B-körkort är ett krav och du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och samtidigt har en god förmåga att arbeta självständigt och ta egna beslut.

Du behöver vara en kreativ problemlösare som gillar teknik och trivs i rollen med många kontakter och har höga krav på servicetänk.

Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster och entreprenörer så ett gott bemötande och god social kompetens är därför viktigt.

Ansökan

Din ansökan med CV och personligt brev skickas till:

linda@karlsborgsbostader.se

Vid frågor kontakta Linda Myrman 0505-17365

Sista ansökningsdag 2022-05-31