Covid-19

Samlad information om pandemin, Covid-19

Här är all samlad information som rör Karlsborgsbostäder och pandemin, Covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och vill i största möjliga mån skydda dig, dina grannar och vår personal ifrån smittspridning.

Vi på Karlsborgsbostäder gillar möten med människor men i nuläget ber vi dig som har möjlighet att göra dina ärenden digitalt. De flesta ärenden kan man själv hantera via vår hemsida, så som felanmälningar. Det går givetvis även att kontakta oss via telefon och mejl.

 

Felanmälan och hembesök

För att skydda dig, vår personal och dina grannar har vi på Karlsborgsbostäder ändrat vårt arbetssätt. Innan ett besök i din bostad kommer vi fråga om någon i ditt hushåll har symtom på förkylning. Givetvis är vår personal som besöker din bostad symtomfri. Nedan följer några punkter som är viktigt för dig som hyresgäst att tänka på:

 

Hålla avstånd

Vid hembesök är det ibland svårt med avstånd och kontakter. Vid dessa besök vill vi uppmana er, att om möjlighet finns, lämna lägenheten alternativt hålla er undan i ett annat rum där vi inte arbetar.

 

Skyddsutrustning

Vår personal har tillgång till skyddsutrustning som de kan använda vid behov

 

Symptom

Om vi eller våra entreprenörer ska utföra ett arbete i din lägenhet vill vi att du ska vara frisk och fri från luftvägssymtom. Har du eller någon i din familj halsont, feber, hosta eller sjukdomskänsla är det viktigt att du ringer till oss och bokar av. Detta gäller även om du är fullvaccinerad.


Lägenhetsvisningar

Vid visning får endast de sökande komma in i den lägenhet som visas. Håll avstånd till personal och eventuellt andra sökande. Glöm inte att avboka lägenhetsvisningen om du har luftvägssymtom.