Vikariat Fastighetsskötare


Vikariat Fastighetsskötare

2021-10-11

Nu söker vi vikarierande fastighetsskötare.

Omfattning Heltid
Varaktighet 6 månader med ev. förlängning
Lön Enligt avtal
Anställningsvillkor Tidsbegränsad anställning med möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Som sökande har du tidigare erfarenhet som fastighetsskötare eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig för uppdraget. I rollen som fastighetsskötare är du Karlsborgsbostäders ansikte utåt och hög servicekänsla och gott bemötande är då en självklarhet. Egenskaper som noggrannhet, ansvarskänsla och engagemang är viktiga för att kunna fullgöra uppdraget, vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Arbetet kräver att du är självgående, strukturerad och trivs med att själv planera ditt arbete och din arbetsdag. Du ska ha förmåga att kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. 

Körkort
B fordras

Arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare erbjuds du en varierad vardag där du möter många människor i ett arbete med frihet inom ramen för uppdraget. I rollen ingår du i ett team med våra fastighetsskötare. Arbetsuppgifterna handlar främst om skötsel av inre och yttre fastighetsmiljöer, såsom trädgårdsarbete, snöröjning, halkbekämpning, hantera inkommande felanmälningar ifrån våra hyresgäster, vitvarubyten, mindre VVS- och eljobb samt en del administrativt arbete. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Ansökan
Din ansökan med CV och personligt brev skickas till:
bostad@karlsborgsbostader.se

Sista ansökningsdag: 2021-10-31


Se alla nyheter |