Nybyggnation Seniorboendet Solviken – Norra Skogen Karlsborg

Är du 65 år eller äldre och vill bo tillsammans med andra seniorer? Vill du hitta en bostad som är trygg och där det är enkelt att bo?

Då är Seniorboendet Solviken i Norra Skogen något för dig. Här bor du i en egen hyreslägenhet i markplan men med större möjligheter till umgänge och en bostad som är helt anpassad för seniorer med närhet till Haganäset. Där finns det:
  • Lunchrestaurang
  • Möteslokaler
  • Aktiviteter
  • Kiosk
Det kommer att finnas en mötesplats i området där du som hyresgäst kan träffa andra likasinnade, laga mat, äta och skapa andra aktiviteter. Området ligger ett stenkast från Bottensjön med badplats i sydväst läge. Det finns motionsspår och boulebanor strax intill området. Preliminär ritning lägenheter:

Hyreslägenheterna är marklägenheter grupperade i parhus. Det finns en 2:a på 63 kvm och en 3:a på 75 kvm i varje parhus. Varje lägenhet har en egen parkeringsplats och ett uteplats. Det finns möjlighet att sitta ute på både fram och baksidan av lägenheten. Lägenheterna är välplanerade med öppna planlösningar och har hög standard. Husen är arkitektritade och mycket kraft har lagts på att utforma området för bästa tillgänglighet och trygghet.

Seniorboendet kommer att utrustas med solceller på alla taken. du som hyresgäst och Karlsborgsbostäder bidrar till en bättre miljö. Energin som anläggningen produceras kommer att användas till värme och hushållsel i alla lägenheter. Alla lägenheter har golvvärme. Första inflyttning beräknas ske i början av 2021.

Intresseanmälan är öppen fr o m 7/1 2020 kl. 07.00
AB Karlsborgsbostäder har en särskild kö för Seniorboendet Solviken. Om du är intresserad så anmäl ditt intresse här eller ring 0505-17370. Du kommer då att få all information fortlöpande. Din tid i kön påverkar i vilken ordning man kan välja lägenhet. Den som söker måste vara minst 65 år vid tidpunkten för inflyttning.

Trygghetsboendet Solviken kommer att ligga i skogsområdet norr om Haganäset som är Karlsborgs Äldrecenter.

Nyheter SolvikenNybyggnation seniorboende Solviken

2020-01-07
Intresseanmälan öppnar 7 januari kl. 07:00

Vi bygger 28 st hyreslägenheter i markplan, grupperade i parhus. Området ligger ett stenkast från Bottensjön med närhet till badplats, motionsspår och boulebanor.

Är du 65 år eller äldre och söker ett boende anpassat för seniorer? Gör din intresseanmälan idag! Din tid i kön påverkar i vilken ordning man får välja lägenhet.


Läs mer »